Ponykamp

De datum voor het pony- en paardenkamp 2020 is bekend: 30 mei – 1 juni!

3 dagen lang leuke en gezellige activiteiten met en zonder pony’s, maar vooral met natuurlijk. Dit jaar een nieuwe, maar zeer mooie locatie!!

Ponykamp juni 2019

In het Pinksterweekend hebben we het jaarlijkse pony kamp gehouden. We startten met het gezamenlijk vertrek en deelname aan de wedstrijd in Broekland. Ondanks de regen, wind en kou is er toch gepresteerd.
Een 2e prijs voor Daniek met haar pony Choco bij het springen, categorie C, klasse B. Daarnaast nog een 4e prijs voor Anne met haar pony Pitchoun bij het springen, categorie D, klasse L.

Na de wedstrijd werden de pony’s naar huis gebracht en zijn de tenten opgezet bij Camping Heino.

Om weer warm te worden werd er vervolgens gebowld.

Voor de zondag stond een cross les van Michiel Mulder in Heeten op het programma. Op het geweldige terrein, werden de lessen in drie groepen verdeeld. De twee kleinsten een les van Loes Marie, de andere twee groepen een les van Michiel. Sommigen waren in het begin wat voorzichtig, maar daarna werden ze enthousiast en fanatiek. Aan het einde van de les, mocht natuurlijk de waterbak niet ontbreken.

Zondagmiddag werden er hoefijzers gepimpt. Om straks in ons nieuwe clubhuis op te hangen.

Zondagavond, om nooit meer te vergeten: !!! SPOOKTOCHT !!! en daarna gezellig bij het kampvuur broodjes bakken en heerlijke marshmallows er bij.

De maandag werden pony ritjes gehouden, voor de kinderen die op de camping staan. En ’s middags ter afsluiting een gezellige middag met alle deelnemers, leiding en vaders, moeders, broertjes en zusjes. Met een hapje en een drankje, soep, broodjes en patat.
De koude start op zaterdag werd gelukkig vervangen door geweldig mooi, warm en zonnig weer op de zondag en maandag.

Het was een zeer geslaagd en gezellig kamp!