Lidmaatschap

Paardensportvereniging Heino kan je bij een lidmaatschap wekelijks een clubles aanbieden. De ene week is er een dressuurles en de andere week een springles.

Leslocatie

Zowel in de zomer als in de winter lessen we (zolang het weer het toelaat) in de royale buitenbak, gelegen in het bos aan de Berkendijk 6 in Heino. Mocht het in de winter niet meer mogelijk zijn om buiten te rijden, kan er gebruik gemaakt worden van de manege in Luttenberg. Dit is normaal gesproken zeer incidenteel.

Lessen

Bij de pony’s worden de lessen verzorgd door:
■ Dressuurlessen -> Loes Marie van den Berg
■ Springlessen -> Michelle van Gerner

Bij de paarden worden de lessen verzorgd door:
■ Dressuurlessen -> Loes Marie van den Berg
■ Springlessen -> Riet Dijsselhof

De pony’s lessen op dinsdagavond
18.30 – 20.30 uur -> 2 lessen

De paarden lessen op woensdagavond
18.30 – 20.30 uur -> 2 lessen

Contributie

De contributie wordt per jaar in de voorjaarsvergadering vastgesteld. De contributie bestaat uit een basis- en een lescontributie. In de onderstaande contributiegelden zit niet het KNHS-lidmaatschap begrepen en ook niet de overige kosten zoals een startpas.

■ Jeugdlid (t/m 18 jaar) basiscontributie€ 90,- / jaar
■ Jeugdlid (t/m 18 jaar) lesgeld€ 80,- / jaar
■ Volwassen lid basiscontributie€ 120,- / jaar
■ Volwassen lid lesgeld€ 130,- / jaar
■ Startkaartlid€ 50,- / jaar
■ Donateur€ 20,- / jaar

Actieve rol leden

Als lid wordt er binnen de vereniging een actieve rol van je, of één van je ouders, verwacht. Er zijn diverse activiteiten en commissies waarin je, of één van je ouders, kunt deelnemen. Hierbij kun je denken aan; de opbouw van de cross en activiteiten tijdens de oefencross en SGW. Dit houdt onder andere in; helpen gereed maken van de cross, het opbouwen en opruimen van het terrein en zo mogelijk als hinderniscontroleur ingezet kunnen worden.

Proeflessen

Als je overweegt om lid te worden, is er de mogelijkheid om 4 proeflessen te volgen. Hiervoor kan contact opgenomen worden via de mail info@paardensportheino.nl

Formulieren