Oefencross / SGW

Oefencross Nieuwe datum (in plaats van SGW) # 13 september 2020

Met de inschrijving voor deze cross geeft de deelnemer toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de cross voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Verder geeft de deelnemer toestemming voor het zichtbaar geplaatst worden op de voorlopige-, de definitieve startlijst en de uiteindelijke uitslag van deze cross.

Inschrijfformulier Oefencross 13 september 2020.

A-ponyB-ponyC-ponyD-ponyE-ponyPaard

60 cm.80 cm.

IndividueelGroepje van 2Groepje van 3

1 rondje2 rondjes

De hindernissen van de oefencross:

Oefencross # 10 mei 2020:

!! GEANNULEERD IN VERBAND MET DE MAATREGELEN TEGEN CORONA !!

Helaas zijn alle samenkomsten en sportevenementen tot 1 juni 2020 niet toegestaan in verband met het Corona virus. Vervelend, maar begrijpelijk, want gezondheid gaat voor alles. Hopelijk is het virus in afzienbare tijd verdwenen, zodat het normale leven na die datum weer opgepakt kan worden. We zetten daarom in op onze SGW op 13 september 2020, waarbij naast de cross ook een dressuurproef en een springparcours afgelegd wordt.

Let wel; dit is geen oefencross, maar een samengestelde wedstrijd via de KNHS.

SGW Heino 15 september 2019:

De Samengestelde Wedstrijd op zondag 15 september 2019 is zeer goed verlopen! Het weer was natuurlijk perfect en de hindernissen uitdagend. Daarnaast maakten de enthousiaste deelnemers en de gemoedelijke sfeer de dag compleet. Maar dit alles kon alleen mogelijk gemaakt worden door de grote inzet van onze vele vrijwilligers en natuurlijk met hulp van onze sponsoren. Waarvoor onze grote dank!

Tijdens de cross heeft fotograaf Jan Leurink foto’s gemaakt.
Hieronder is een kleine selectie te zien. Het is helaas niet mogelijk om alle foto’s op onze site te plaatsen.

Wedstrijd gemist? Beleef het springparcours en de cross mee via deze link:

https://photos.google.com/share/AF1QipOnzU9-xI2TMiUfpt7gB8ObaztDDkDdPNuqShuR0lR_oPLKmsBW64HWsKgP8OreAw?key=ODZuSXpibzl1MDBhSkN0RTdKR3dIV0dCN09PRFZ3

De oefencross 2019 is geweldig verlopen; mooi weer, enthousiaste deelnemers en een gemoedelijke en gezellige sfeer. Iedereen bedankt voor de deelname!
Cross gemist? Beleef hem hier:

https://youtu.be/u4b2Ew4-lxY

https://youtu.be/ZOd10gMMvcs